ANSİAD Girişimcilik Ekosistemi Programı Ödüllü

Yarışma, Batı Akdeniz Bölgesi’nde önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, iş planı ve iş kurma süreçleri ile ilgili eğitim bilgilerinin pekiştirilmesi, yeni iş fikirleri ortaya çıkarma ve bunları sunma becerilerinin geliştirilmesi amacıyla ANSİAD Girişimcilik Ekosistemi Programı kapsamında düzenlenmiştir. Yarışma Batı Akdeniz Bölgesi’ndeki Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Antalya Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde okuyan önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programı öğrencilerinin ve doktora kategorisine başvurmak koşuluyla öğretim elemanlarının katılımına açıktır.

Yarışmanın ana teması "Akıllı Şehirler"dir.

Yarışma teması “Akıllı Şehirler”dir. Alt başlıklar;
- Trafik ve Temiz Ulaşım Sistemleri
- Yenilenebilir Enerji
- Enerji Verimliliği
- Atıktan Enerji – Atık Yönetimi
- Kamu Hizmetleri
- Su Şebekeleri
- Haberleşme
- Çevre
- Akıllı ve Temiz Tarım
- Sağlık Sistemleri - Hastaneler
- Bilgi Sistemleri
- Kütüphaneler
- Suç Tespiti vs.

Yarışmaya birden fazla iş fikri ile katılım sağlanabilir. Sınırlama yoktur.

Yarışmaya katılacak öğrenciler projelerine ait “Ön Başvuru Formları”nı, belirtilen son tarihe kadar www.ansiad.org.tr adresine on-line olarak iletmiş olmalıdır. Başvuru, proje bilgi ve dokümanlarının teknik aksaklıklar nedeni ile ulaşamaması durumunda, ANSİAD ve Koordinatör birimlerin hukuken sorumluluğu bulunmamaktadır. Ön elemeyi geçen projelerin başvuruları, Ansiad’ın info@ansiad.org.tr adresine mail yoluyla yapılacaktır.

Başvuru için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 16/07/2020