Ar-Ge Destek Programı 16. Proje Çağrısı- Son Başvuru: 09 Ekim 2020

Tarım ve Orman Bakanlığı Ar-Ge Destek Programı kapsamında 16. Çağrıya çıkılmıştır. Çağrı kapsamında başvuru yapılacak proje teklifinin konusu internet sayfasında ve bu kılavuzda belirtilen 16. Çağrı Öncelikli Ar-Ge Konuları kapsamında olmalıdır.

Üniversitelerin yürütücü kurum/kuruluş olarak başvurabilmeleri için destek programına başvurmaya haiz en az bir özel sektör ile ortaklık yapmaları zorunludur.

16. Proje Çağrısı Öncelikli Ar-Ge konuları için tıklayınız.

Program ve başvuru hakkında daha detaylı bilgiye Proje Hazırlama ve Başvuru Kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı Ar-Ge Destek Programı 16. Çağrı kapsamında Proje başvuru dokümanları ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Yürütücü kurum tipine göre başvuru yapılabilecek öncelikli konu grupları ile buna bağlı olarak öncelikli konu grupları bazında Bakanlık destek üst limitleri ve oranları aşağıda özetlenmiştir.

Başvuruda Bulunacak Kurum/Kuruluş Tipleri

Öncelikli Konu Grupları Bakanlık Destek Üst Limiti (TL) Bakanlık Destek Oranı (en fazla %)

Üniversiteler ve TÜBİTAK Ar-Ge birimleri

I. Grup 300.000 100