SDÜ’ den Bilimsel Araştırmalara Destek İçin İki Yeni Proje

Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi bünyesinde açılan iki yeni destek programı ile öğretim üyelerinin bilimsel araştırmalarına destek sağlanıyor. 14 Eylül 2020 tarihi itibariyle çağrıya açılacak olan “Araştırma Başlangıç Destek Projeleri (ABP)” ve “İleri Araştırma Destek Projeleri (İADP)” kapsamında SDÜ akademisyenlerinin ulusal ve uluslararası fonlara sunacakları projelerin ön hazırlık çalışmalarına hibe desteği verilecek.

ABP ile üniversitemizde görev yapan, doktora veya sanatta yeterlilik derecesine sahip (Dr. Arş. Gör, Dr. Öğr. Gör. ve Dr. Öğretim Üyesi) araştırmacılarının Ar-Ge kültürünün geliştirilmesine ve ulusal/uluslararası proje fonlarına erişimine yönelik olarak 20 bin TL’ye kadar;

İADP ile gerek ulusal gerekse uluslararası proje deneyimine sahip lider araştırmacı - araştırma ekiplerinin (yürütücüsü en az Doçent veya Profesör ünvanlı) yüksek bütçeli ulusal/uluslararası proje fonlarına erişiminin sağlanması amacına yönelik olarak 100 bin TL’ye kadar destek sağlanacak.

Her iki programla ilgili ayrıntılı bilgiye bapsis.sdu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 04/09/2020
Okunma Sayısı: 595