TÜBİTAK - İran MSRT Ortak Projelerinde SDÜ’ nün Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı

TÜBİTAK -İran MSRT Ortak Proje Çağrısı Sonuçları Açıklandı. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile İran Bilim Teknoloji ve Yenilik Bakanlığı (MSRT) arasındaki mevcut işbirliği protokolü çerçevesinde, 2020 yılında açılan ortak araştırma projeleri çağrısı sonucu 25 projenin desteklenmesine karar verildi.

TÜBİTAK - İran MSRT Ortak Projelerinde, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Serdal Terzi ile İran’daki temsilci Ali Khodaii tarafından yürütülen “An Environmental and Technical Feasibility Study of Using Recycled Asphalt Pavements in Iran and Turkey” isimli proje, desteklenmeye hak kazandı.

Yayın Tarihi: 20/05/2021