TÜBİTAK-Pakistan Bilim Vakfı (PSF) İkili İşbirliği Çağrısı Açıldı- Son Başvuru Tarihi: 17 Kasım 2020

Türkiye ve Pakistan arasındaki iş birliğinin arttırılması ve iki ülke araştırmacılarının ortak Ar-Ge çalışmalarının desteklenmesi için TÜBİTAK ve Pakistan Bilim Vakfı (PSF) Ortak Proje Çağrısı 21 Eylül 2020 tarihi itibariyle açılmıştır. Söz konusu çağrı kapsamında,

-Enerji Depolama 
-Biyomedikal Ekipman ve Teknolojiler
-Gıda İşleme ve Teknolojisi alanlarında sunulan projeler değerlendirmeye alınacaktır.

TÜBİTAK-PSF iş birliği projelerine yurtdışı seyahat desteğinin yanı sıra Türk tarafına araştırma desteği de verilebilmektedir. Ortak araştırma projesi önermek isteyen Türk proje ekibinin, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Pakistanlı proje ekibiyle "proje ortağı" olarak anlaşmaları gerekmektedir. 

TÜBİTAK-PSF İşbirliği Programı çerçevesinde ortak proje önermek isteyen Türk ortakların proje başvurularını çevrimiçi olarak 2553 kodlu programa https://uidb-pbs.tubitak.gov.tr adresinden en geç 17 Kasım 2020 saat 17:00’a kadar yapmaları gerekmektedir. E-imza sürecinin ise en geç 24 Kasım 2020 tarihine kadar tamamlanması zorunludur.

2553 - Pakistan Bilim Vakfı (PSF) ile İkili İşbirliği Programı ile ayrıntılı bilgi ve başvuru kuralları için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 23/09/2020
Okunma Sayısı: 1027