TÜBİTAK Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) 2. Çağrısı Başlıyor- Son Başvuru Tarihi: 15 Ekim 2021

Proje tabanlı araştırma kültürünü toplumun tüm kesimlerine ulaştırmak ve ülkemizde proje yapma çalışmalarının yaygınlaşmasına önemli katkılar sağlamak amacıyla STAR Programı lisans öğrencileri için bir kez daha 4 Ekim 2021 tarihinde çağrıya açılıyor.

TÜBİTAK merkez ve enstitülerinde yer alan veya TÜBİTAK tarafından desteklenen Ar-Ge projelerinde 1500 Lisans öğrencisi yer alacak.  TÜBİTAK STAR Programı kapsamında Lisans öğrencileri 6 ay süre ile desteklenecektir. Başvuruların tamamlanmasının akabinde başvurular proje yürütücüleri tarafından değerlendirilecek ve proje yürütücüsünün uygun bularak kabul verdiği öğrenciler projelerde görev alabileceklerdir.

STAR bursiyeri olmak için tıklayınız.

Program çağrı metnine 4 Ekim 2021 tarihinden itibaren STAR proje portalından ulaşabilirsiniz.

Son Başvuru: 15 Ekim 2021

Yayın Tarihi: 29/09/2021